kornsilovegen-2

Vanilje

En mild, hyggelig og lys stil der produkter og overflater harmonerer godt sammen.

«Vanilje» kommer i en beigetone. Med lyse og matte overflater, skapes det en behagelig atmosfære, og du får en leilighet som er innbydende og avslappende å være i - både for store og små. Dette er vår standardleveranse 1., 2., og 3. etasje.

STUE OG KJØKKEN

Her leveres lys hvit enstavs parkett. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge, men ønsker du å velge lys beige eller lys grå som tilvalg, kan du gjøre dette når tilvalgsprosessen starter opp - helt uten kostnad. På kjøkkenet leveres hvite fronter og lys hvit eik benkeplate i laminat. Ønsker du å velge grå farge på fronter og benkeflate, står du helt fritt til å gjøre det - uten ekstra kostnad. Kjøkkenkran leveres i en krom overflate. Alle stikkontakter er hvite, og lysbrytere er hvite med dimmermulighet.

BAD

Badet leveres som standard med lyse sandfargede fliser på gulv og vegger. Armaturene kommer i krom utførelse, mens badets servantskap har en stilren og matt overflate med to skuffer. Badets speil er vegghengt og kommer med LEDlist over. Badets dusj har en rekke detaljer: Dusjarmatur i krom overflate, samt dusjvegg i klart herdet glass med profiler i krom. Toalettet på badet er vegghengt og hvitt med hvit nøytral spyleknapp. På badet er det også uttak for både vaskemaskin og tørketrommel

ØVRIGE ROM

Alle rom utenom bad leveres med lys hvit enstavs parkett. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge, men du kan som tilvalg velge lys beige eller lys grå uten kostnad når tilvalgsprosessen starter opp. Ønsker du en kontrastfarge på vegg, vil dette være en tilvalgsmulighet senere. Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandør.