kornsilovegen-2

Utsikt over hele mjøsa

Furuberget byr på flotte turområder for både store og små, enten  du skal spasere, jogge eller ta deg en dukkert i Mjøsa. Området rundt Mjøsa er et populært område - sommer som vinter. Visste du at man har tatt ørret på over 7 kg med stang fra land ved Mjøskanten? Eller kanskje du skal ta turen langs Mjøsa til Jessnes? Da kan vi love deg en variert opplevelse med rolige områder, bølgeskvulp fra Mjøsa og ikke minst masse lokalhistorie. 

Det er flere bussholdeplasser rett utenfor døra, med hyppige avganger. Togstasjonen ligger kun 20 minutters gange fra boligen, og herfra tar du deg enkelt til både nord og sør i landet. 

Utsikt over Mjøsa

Gode solforhold

Nærhet til alt

Turstier i umiddelbar nærhet

Med adresse i Kornsilovegen 2, har du god tilgang på alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Storhamar Torg og Maxi kjøpesenter ligger bare 2-300m unna. Her finner du blant annet apotek, matbutikk, bakeri og en rekke fine butikker. Det finnes også flere cafeer og restauranter i nærområdet. Og skulle du ønske deg til sentrum en tur, er det kort vei enten du tar beina fatt langs Mjøsa, sykkel eller buss. En ting er i hvert fall sikkert: l Kornsilovegen 2 er du nærme det meste. 

I nærområdet finnes det en rekke tilbud og aktiviteter. Hva med et besøk i et av Norges største svømmeanlegg? Da kan man ta turen til Ankerskogen Svømmehall og kos seg i velværeavdelingen. For den treningsglade, så finner man flere treningssentre som Espern og Fønix. Ellers er det også Padel hall, håndballhall, ishall, klatrepark og trampolinepark helt i nærområdet. Det er også kort veg til skoler og barnehager. Sett passerspissen i K2 og snurr rundt.

Kornsilovegen 2, 0459 Hamar