kornsilovegen-2

SAFRAN MØRK

Safran beskrives som en elegant interiørstil som skaper et lunt hjem. Her med innbydende detaljer i messing.

Et uttrykk som har det lille ekstra for å gi deg glamourfølelsen i hverdagen. Safran kommer i en lys og en mørk utgave. Safran er standardleveranse i 5. etg, og som vil tilbys som tilvalg for øvrige leiligheter. 

STUE OG KJØKKEN 

Veggene leveres i en mørk og delikat farge. En overflate, enten vegg eller tak kan leveres også med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet. Gulvet leveres med lys hvit enstavs parkett. Veggene leveres i en mørk og delikat farge. På kjøkkenet får du sorte fronter og sort benkeplate i laminat. Kjøkkenkran og kjøkkenhåndtak leveres i messing overflate. Innvendige dører leveres i sort glatt overflate med sorte gerikter. Alle stikkontakter er sort matt og lysbrytere sort matt med dimmermulighet.

BAD 

Safran Mørk; Denne stilen består av mørkebrune fliser på både gulv og vegg. Dette gir deg en behagelig atmosfære, og skaper et lunt og harmonisk uttrykk. Skuffeseksjonen komplementerer stilen og kommer i sort farge. Håndtakene på badet er i messing. Både lys og mørk safran kommer med servantarmatur og popup  ventil i messing. Også i dusjen er armaturene i messing - her med elegante glassdører med messinghåndtak og beslag. Badets toalett leveres i hvitt, mens spyleknappen er i messing. Speilet er vegghengt, og over speilet finner du en LED-list. Tilvalgsmulighet for flere typer speil og speilskap vil også tilbys, for den som har andre ønsker.

SOVEROM 

Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandør.