kornsilovegen-2

Safran lys

Safran beskrives som en elegant interiørstil som skaper et lunt hjem. Her med innbydende detaljer i messing.

Et uttrykk som har det lille ekstra for å gi deg glamourfølelsen i hverdagen. Safran kommer i en lys og en mørk utgave. Safran er standardleveranse i 5. etg, og som vil tilbys som tilvalg for øvrige leiligheter. 

STUE OG KJØKKEN 

Veggene leveres i en lys og delikat farge. En overflate, enten vegg eller tak kan leveres også med synlig treverk. Dette skaper det vi kaller pustende vegger - noe som er bra for både deg og miljøet. Gulvet leveres med lys hvit enstavs parkett. Veggene leveres i lyse og delikat farge. Kjøkkenet kommer med hvit matte fronter. Håndtak i messing og lys laminat benkeplate og messingkran. Innvendige dører leveres i hvit glatt overflate med messing gerikter. Alle stikkontakter er hvite og lysbrytere er hvite med dimmermulighet. 

BAD 

Safran Lys; Denne stilen består av sandfargede fliser på gulv og hvite matte veggfliser. Badets skuffeseksjon leveres i en hvit matt overflate og kommer med flotte håndtak i messing.

ØVRIGE ROM 

For å få en helhetlig stil, er tanken bak Safran at man trekker hovedfarge fra stue/kjøkken også inn i øvrige rom (soverom, gang og garderoberom), evt. i samme fargesjanger. I mørk safran kjennetegnes stilen av mørke veggfarger. 

I lys safran er det lune farger som er i hovedfokus. Felles for begge er å pynte de opp med gullskatter du har med deg i bagasjen, enten det er lampe, bilderammer til et fint maleri, lysestake eller annet interiør i gull og messing. Lange gardiner, myke tekstiler og tidløse møbler vil løfte stilen - og skape et elegant og moderne hjem du vil trives i. Gulvene leveres i lys hvit enstavs parkett. Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandør.