kornsilovegen-2

PEPPER 

En kontrastfylt og urban stil hvor produkter i sorte detaljer skaper en ren og moderne profil. 

Pepper er en kraftfull og tøff stil med spennende kontraster til hvitt. Den er stilren, og gir deg samtidig en industrialisert og moderne følelse. Dette er vår standardleveranse i 4. etasje, og tilvalgsmulighet for alle som ønsker det. 

STUE OG KJØKKEN 

Kjøkken og stue leveres lys hvit enstavs parkett. Veggene kommer i klassisk hvit veggfarge. Innvendige dører leveres i sort glatt overflate med sorte gerikter På kjøkkenet får du sorte fronter og hvit benkeplate i laminat. Kjøkkenkran leveres i sort og matt overflate Alle stikkontakter er sort matt og lysbrytere sort matt med dimmermulighet. 

BAD 

I stilen pepper leveres et standard bad med mørkgrå gulvfliser og hvite matte vegger. Badets servantskap er sort og har to skuffer med sorte og matte håndtak. Speilet på badet er vegghengt og har en LED-list over. Tilvalgsmulighet for flere typer speil og speilskap vil også tilbys - for den som ønsker det. l dusjen har du dusjvegger med sorte og matte profiler, samt sort dusjarmatur. Badets toalett er hvitt og vegghengt, og kommer med en sort  spyleknapp.

ØVRIGE ROM 

Alle rom utenom bad leveres med lys hvit enstavs parkett som standard. Veggene på disse rommene kommer i en klassisk hvit veggfarge som skaper en behagelig atmosfære. For deg som ønsker en kontrastfarge på vegg vil dette være en tilvalgsmulighet senere. Alle soverom er skissert med plass til garderobe som kan bestilles som tilvalg hos kjøkkenleverandør.